dimecres, 1 d’abril del 2020

FEM PLASTILINA I ... ENS MOVEM

Hoooola, bon dia Ametllers! Ja estem a punt per passar junts una estoneta tot fent una activitat.
Avui us proposem dues coses dins d’una: primer fer la vostra pròpia plastilina, i un cop feta en podem fer xurros per anar confegint, mica en mica, el vostre nom. Som-hi!
Per fer la plastilina us fem arribar un enllaç perquè us sigui més fàcil. Ah! i no passa res si no teniu colorant alimentari quedarà igual de xuli.
Un cop llesta, a jugar!. Podeu fer mil formes i anar practicant de fer xurros, i quan en tenim uns quants de fets els donem la forma de les lletres del vostre nom i… taxaaan ja el teniu!
Us animem a compartir les vostres fotografies amb el nom fet de plastilina a les xarxes socials. Podreu etiquetar la foto posant el hashtag #ElCimACasa.
Una abraçada
Montse i Dolors
2- ENS MOVEM
Teniu ganes de moure una mica el cos amb la família i la Montse Castillo?
Doncs per fer-ho, necessiteu un tros de roba gran o un llençol. Cadascú agafa d’una punta, i amb el ritme de la cançó del paracaigudes, aneu seguint el que us van indicant. Cliqueu l'enllaç i...endavant!


Ho podeu repetir totes les vegades que vulgueu, i també us podeu inventar nous moviments. Quan acabeu, agafeu una llanterna o una llumeta, fiqueu-vos sota d’una taula i tapeu-la amb la roba com si fos una cabana. Jugueu a moure la llum dins... és molt divertit!
Una abraçada!
Montse Castillo





6 comentaris:

  1. Gràcies Montse! Q guai! Petons voladors!

    ResponElimina
  2. Gràcies Montse i Dolors! Quina proposta més guai! M'encanta fer experiments com aquest! Petons des de la distància!

    ResponElimina
  3. Molt bones! gràcies per les idees de la plastilina, ho posarém en pràctica,enviarem fotos quan poguem,petons!

    ResponElimina