divendres, 3 d’abril del 2020

CARONES BONIQUES

Bon dia famílies, el proper DILLUNS estarem amb vosaltres per enviar-vos una activitat diferent per aquests dies que venen de Setmana Santa. Ja veureu, serà molt especial! Us animem també a aprofitar aquests dies per fer un cop d'ull a totes les activitats que hem anat publicant, a gaudir d'aquelles que potser no heu pogut fer, i a tornar a fer aquelles que us han agradat molt. Recordeu que podeu seguir el blog, afegir els vostres comentaris i/o votar què us ha semblat la publicació.
Si voleu compartir a les xarxes socials les vostres fotografiespodreu etiquetar la foto posant el hashtag #ElCimACasa. 
Si ho preferiu, ens podeu enviar les vostres experiències al nostre correu particular, nosaltres us contestarem amb molta il·lusió.

ARA SI US FEM ARRIBAR LES ACTIVITATS D'AVUI
Bon dia Ametllers! Us heu mirat al mirall quan us heu rentat la cara? Que boniques i bonics que sou oi?. Recordeu que a l’escola ens vem observar i vem veure la forma de la nostra cara, com un cercle allargat, que hi tenim 2 ulls, pestanyes, nas, boca, 2 orelles, 2 celles, els cabells... Doncs avui va d’això, de la vostra carona i de poder representar-la de dues maneres que ara us expliquem:
1.  Amb la plastilina que ja veu fabricar el dimecres, o amb la que tingueu a casa, uns botonets, un fil de llana o una goma... Segur que queda xulíssima!
2.  Amb material divers que tingueu per casa: per exemple una cartolina o un plat per fer la forma de la cara..., peces de fusta o plàstic, llapis, joguinetes de diferents formes... el que se us acudeixi! 
Fins i tot la podeu crear amb fruites saludables i després menjàr-vos-la per berenar mireu:









I per acabar la setmana us proposem aquesta cançó que parla dels 5 sentits que tenim.
Recordeu la VISTA, l’OLFACTE, el GUST, lOÏDA i el TACTE.
Esperem que us agradi!

 


Us enviem moooolts petons
Dolors i Montse

2 comentaris:

  1. Hola Dolors i Montse, trobareu el berenar en forma de cara que ha fet la Maria en el #ElCimACasa ;) Sort que hem fet la foto abans de menjar-se'l!

    Fins aviat,
    Maria P3

    ResponElimina
  2. Hola Maria segur que ha quedat molt bonic i era boníssim.
    Una abraçada!

    ResponElimina